Yngve Eriksen (KrF).

«Yngve Eriksen har meget stor respekt for velgerne på Karmøy»

Skrevet av Yngve Eriksen
02.09.2019 13:17

MENINGER: Av og til kan det være godt å kunne være til hjelp for sine medmennesker. Være en slags psykolog Skybert. Engasjerte mennesker kan gjerne skrive uriktige påstander om meg og mitt virke som politiker på Karmøy hvis det letter deres frustrasjon og følelse av å ikke nå frem.

 Jeg har meget stor respekt for velgerne på Karmøy. De har valgt meg til en av sine fremste tillitsvalgte i 20 år. Så respekten er gjensidig. Og selvsagt håper jeg på fornyet tillit etter 9 september.

Hvordan noen i sine villeste fantasier kan få det til at jeg har hånet ungdommer i mitt innlegg  5 august må nok vitenskapen forklare. Mitt innlegg handlet om de som står bak denne skremsels propagandaen som skremmer unge mennesker til å oppsøke psykolog. Miljøbevegelsen har jo i ettertid beklaget dette. Og det var vel ikke trengsel på rådhusplassen i Haugesund sist fredag, dessverre.

Jeg heier på engasjerte ungdommer, i politikk, idrett, menighetsarbeid, speideren, røde kors og hva det ellers måtte være.  Det er altfor få av dem.

Så herrene Mikkelsen og Berdinesen må gjerne skrive om meg, men hold dere til sannheten og ikke legg påstander og beskyldninger om meg som ikke stemmer.

Som folkevalgt i Karmøy respekterer jeg selvsagt at folk skriver og engasjerer seg i lokale saker, som f.eks. omkjøringsveien.  Noen har jo tid til det. Men mange er det vel ikke?

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.