ARKIVFOTO: Kent Olsen Terje Runnan fra Hinderaker & Visnes Vel.

Visnesmarknaden avlyst

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
15.09.2019 11:12 - OPPDATERT 15.09.2019 20:55

På grunn været har komiteen sett seg nødt til å avlyse siste dag av Visnesmarknaden.

VISNES: Søndag morgen kom beskjeden om at Visnesmarknaden nå er avlyst. Dette på grunn av dårlig vær. 

– Det blåser så mye nede med teltene, det kunne vært fare for liv og helse. Så dessverre måtte vi ta den avgjørelsen i dag. Vi var et par stykker nede med teltene i dag morges, og vi var egentlig ikke i tvil om hva vi måtte gjøre, forteller styreleder i Hinderaker & Visnes Vel, Terje Runnan. 

Siden morgentimene har han og de andre i styret ringt rundt til utstillere og underholderne med den triste beskjeden. 

– Det er trist for det skulle komme enda flere utstillere i dag som har mye fint å vise frem. Heldigvis har alle utstillere hatt stor forståelse for hvorfor vi gjør dette. Det er jo ikke noe en gjør for moro skyld, sikkerheten må gå først av alt. En kan ikke gamble på slikt, fortsetter Runnan om situasjonen marknaden nå står oppe i. 

Til tross for at søndagens marknad blir avlyst, sier komiteen seg svært fornøyd med gårsdagens marknadsdag. 

– Det var ny rekord, fullt telt. Heldigvis så hadde vi noen utstillere da også, sier Terje før han fortsetter: - Så kom det rundt 150 stykker på konserten i går kveld. Været tatt i betraktning så var ikke det ille. Det var kjempestemning når the Flop spilte, de fikk opp stemningen. 

Visnesmarknaden har også tidligere år vært truet av dårlig vær. Nå venter et møte hvor styret må ta stilling til det tilbakevendende problemet. 

– Vi har allerede satt opp et styremøte, så det blir en sak da.