Robin Hult (AP).

Vil ha hurtigladere i Skudenes, Åkra og Kopervik

Skrevet av Kent Olsen
20.02.2019 06:58 - OPPDATERT 20.02.2019 07:58

POLITIKK: Under eventueltpunktet i formannskapet mandag tok Robin Hult (AP) ordet og fremmet forslag om å få sak på å etablere hurtigladestasjoner i Skudenes, Åkrehamn og Kopervik.

– Det er ikke noen hurtigladere i Kopervik, Åkra eller Skudenes. Det burde vi absolutt gjort noe med, og at vi planlegger det i forbindelse med sentrum at det blir plassert strategisk. Det er også støtte fra Enova, sa Hult, som tror det vil ha positiv effekt for sentrum.

– Det vil stimulere til at trafikken rutes mot plassene som har det tilbudet. Det er også en viktig sak for Karmøy kommune å fremstå som miljøvennlig, fortsatte han.

Ordfører Jarle Nilsen fortalte at kommunen tidligere har vært inne med støtte til ladestasjoner utenfor Storhall Karmøy.

– Vi vet at det er mange politiske partier som snakker om å legge til rette for ladestasjoner der folk flest møtes. Det kan være en grei sak å få utredet, sa Nilsen videre.

Susan Borg fikk så ordet.

– Jeg synes det er en knallgod ide og det irriterte meg at jeg ikke har kommet på det selv, sa hun til en humrende forsamling.

Forslaget ble sendt til administrasjonen for utredning.

Les alt om:

Politikk Karmoynytt