Vidar Villa. Foto: Kristoffer Bjerkelund

Vidar Villa til Karmøy

Besøker 25 kystbyer på sommerturné.


KULTUR: En omfattende turne i år har gitt mersmak for Vidar Villa, og til neste år besøker han 25 kystbyer. På listen finner vi blant annet Karmøy.

Selve konserten foregår på kulturbåten MS Bjørvika, som vil komme til Karmøy den 27. juli.

– Vidar Villa og teamet skal reise langs kysten fra Oslo til Bergen ombord i hans nyinnkjøpte ferje,  Kulturbåten MS Bjørvika, som huser scene, bar og publikum. Til vanlig ligger MS Bjørvika til kai rett ved siden av Operaen i Oslo. Ferja har stor verneverdi, og Riksantikvaren ga den formell status som «vernet fartøy» i mars 2014. Siden 2009 har den vært omtalt som «Kulturbåten MS Bjørvika», hvor det holdes events, konferanser og konserter, skriver manager Chris Collings i en pressemelding.

For to år siden var Vidar Villa på Karmøy sammen med Mads Hansen under 80-årsjubileet til Åkra Idrettslag. Video ser du her:

Manageren skriver at de legger ut 300 billetter per konsert og tar utgangspunkt i at dagens smittevernregler oppheves.

– Dersom det kun vil være tillatt med 200 personer og en meters avstand også sommeren 2021, vil konserten deles opp i to arrangement per kveld for å overholde regelverket, opplyser Collings.

MS Bjørvika. Foto:  Kristoffer Bjerkelund

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.