Det nye leketårnet i Åkraparken er nå klart for å tas i bruk.

— Vi vet at mange har gledet seg til dette

Skrevet av Ann Margit Grønstad
29.01.2020 11:26 - OPPDATERT 29.01.2020 11:53

Det nye leketårnet i Åkraparken er nå åpnet og klart for å tas i bruk.

ÅKRA: Mandag ble sperringene tatt bort rundt det åtte meter høye leketårnet i Åkraparken, til stor glede for de minste.

— Det var folk der da de tok vekk gjerdene, og de syns det var veldig kjekt å få ta det i bruk. Vi vet at mange har gledet seg til dette, sier rådgiver for park og utemiljø i Karmøy kommune og prosjektleder Maria Kristiansen.

Leketårnet strekker seg 8,35 meter over bakken og har blant annet klatrevegg, rutsjebaner og tunnel. Prislappen er på 800 000 kroner, og Sparebankstiftelsen SR-Bank har bidratt med rundt 500 000 av de. Kommunen planlegger å ha en offisiell åpning sammen med stiftelsen om kort tid. 

— Det blir offisiell åpning så snart som mulig. Det må bare en plakett på plass først, sier Kristiansen, og legger til at tårnet frem til da kan tas i bruk og at hun håper mange vil ta ta turen innom. 

— Vi er veldig fornøyde. Det vises godt igjen fra veien, og det er kjekt at vi kan få til noe sånt. Vi skal også sette opp flere lekeapparater slik at det blir litt mer enn det store tårnet. Vi må ha noe for de litt mindre barna også, sier Kristiansen.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.