Vinner vi igjen?

Jada, sist vant vi, som annonsert. Fulgte du tipsene og innsatsen til Karmøynytts ekspert, så kunne du innkassere 1762,- kr. Klarer vi to omganger på rad?

TIPPETIPS: Litt risky spill denne gang, med knappe marginer, men dette er det vi prøver:

HamKam - Odd H. Hamkam imponerer med gode resultater både mot Rosenborg og Viking og med enkeltspillere som har det i seg å avgjøre kamper. Odd imponerer ingen, selv om de vant mot Jerv sist. 2 i odds gjør det fristende å satse på H. 

Moss - Strømmen H. Det gamle storlaget Moss ser ut til å ha noe på gang. De er ubeseiret i 2, divisjon og tar imot Strømmen til toppoppgjør på Melløs. Det kan fort bli en jevn affære, men vi tror Moss vipper også denne i sin favør, til 1,82 i Odds.

Molde - Bodø/Glimt H.  - Glimt er avslørt, sier ekspertene. Mye kan tyde på det. Molde har en lang skadeliste, men viser likevel en fin evne til å avgjøre jevne kamper. Vi tror de gjør det igjen, til 2,3 i odds.

Totalodds: 8, 37 og med 250 kr innsats er mulig premie 2093,- kr
Innleveringsfrist er kl. 16 lørdag. Merk at Molde spiller i morgen.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds og tippekupong, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.