Arkivfoto: Kopervik.

- Vi kunne ligget under med fem-seks mål

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
21.06.2019 21:51

Etter mye feil i første omgang snudde kampen for KIL.

Fredag var det duket for bortekamp for KIL da de møtte Nærbø på Loen 1. Etter en tøff første omgang for de grønnkledde klarte de å sikre seieren etter pausen - og tok med det seieren hjem. 

 - Det er herlig! Dette er jo den første kampen hvor vi har ligget under som vi har klart å snu, så slik må vi fortsette, forteller en fornøyd Geir Egil Høvring til Karmøynytt etter endt kamp. 

Kampen som gikk hele 11 minutter på overtid endte til slutt med 3-2 til Kopervik, men treneren legger ikke skjul på at det hele kunne endt annerledes. 

- Vi kom oss ikke på beina før det var gått en halvtime. Vi kunne lett ligget under 5-6 mål etter første halvtime, forteller han. 

Etter de første 45 minuttene snur det derimot for Kopervik. 

- Vi går til pause 1-0, men så kjører vi de skikkelig i starten av andre omgang og får 1-1. Vi trykker videre, men mister keeperen vår og må inn med en ny. Vi klarer heldigvis å spille de videre og Hieu Van Le dunker inn en perle av et mål, sier Høvring. 

 - Hva tenkte du når dere mistet keeperen midt i kampen? 

- Det er alltid tøft når man må kaste utpå en utspiller i mål. Det så spillerne fra Nærbø og prøvde å trykke oss i felten, men vi klarte å løse det, og slapp kun inn det ene målet.

I kampens 74. minutt header Bjarte Halvorsen inn dagens siste mål, og sikrer dermed Kopervik seieren. 

- Vi klarer å dra den inn i land til slutt. Kampen ble spilt 11 minutt på overtid, da var det ekstra herlig å vinne, sier Høvring og avslutter lattermildt: - Men vi trenger ikke flere slike lange kamper.