Bjørn Egil Apeland.

– Vi har vel hatt nesten 1200 besøkende

Skrevet av Kent Olsen
08.09.2019 18:01 - OPPDATERT 08.09.2019 18:19

Lørdag var det familiedag hos Vassbakk & Stol da de feiret 50 år som bedrift.

BYGNES: – Det er jo kanonbra. Vi har vel hatt nesten 1200 besøkende. Det viktigste med dette er å skape noe, ikke bare for de som jobber her, men for venner og familie også. Når vi ser været og ser hvordan folk koser seg så er det en fryd å stelle i stand, sier Bjørn Egil Apeland som er informasjonsansvarlig.

Rundt på de forskjellige stasjonene står det flere unger i kø for å sjekke ut både gravemaskiner og lastebiler.

– Det er enormt med unger. Jeg har ikke oversikt over hvor mange det er, men alle voksne som kommer har med seg unger. Det er fantastisk, sier Apeland, som selv har med seg sine unger.

– De er faktisk med og hjelper. Vi har hyret inn en 5-6 gutter som har stått og delt ut litt giveaways og ønsket velkommen, forteller han.

50 år

Det er ikke hver dag en bedrift blir 50 år. Bedriften, med hovedkontor på Haugalandet, har rundt 630 ansatte og er en stor aktør både lokalt og nasjonalt.

– Vi står støtt og har et godt fotfeste her på Haugalandet. Vi har også store prosjekter på Østlandet og i Nord-Norge, men det er jo Haugalandet som er her vi har hovedkontor, men også i sørfylket og i Hordaland har vi blitt store etter hvert, forteller Apeland.

Og om det er noen unge fremtidige ansatte blant publikum lørdag håper han også på.

– Vi føler jo at Vassbakk & Stol har blitt et litt solid varemerke her på Haugalandet. Vi håper at vi er så interessante at når de vokser opp så har de lyst til å prøve og få seg jobb her hos oss, sier han.

Familiearrangementet ble avsluttet klokken 16. Etterpå var det fest for ansatte med følge i verkstedhallen.