Styreleder Dagny Elin Mjåseth fra Nord-Karmøy Rideklubb er godt fornøyd med helgen.

– Vi er veldig fornøyde

Skrevet av Kent Olsen
02.06.2019 19:14 - OPPDATERT 03.06.2019 07:30

Hundre ryttere deltok i finalen i Rogalandscupen i dressur som gikk av stabelen på Torvastad Ridesenter i helgen.

TORVASTAD: – Det har gått over all forventning egentlig. Det har vært mange flinke ryttere og mye folk som har hjulpet til. Det har vært ei kjekk helg, forteller styreleder Dagny Elin Mjåseth fra Nord-Karmøy Rideklubb.

Gjennom helgen har hundre ryttere fått konkurrert, deriblant flere lokale ryttere.

– Det er veldig kjekt å arrangere et slikt stort stevne med finale i Rogalandscupen. Det er jo inspirerende for klubben. Vi vil gjerne arrangere finaler i Rogalandscupen en annen gang også, fortsetter Mjåseth.

Med seg har hun hatt med seg rundt 30 frivillige hver dag som har jobbet dugnad for å få alt til å gå knirkefritt.

– Våre lokale ryttere har fått prøvd seg mot det øvre nivået i fylket. Jeg tror ingen har gått ut med en dårlig følelse. Jeg tror de har lært mye og fått inspirasjon til å fortsette og trene og legge seg nye mål. Det er Haugalandscup i dressur til høsten, så jeg tror egentlig at alle våre ryttere som startet i helgen er blitt motivert til å trene frem mot den cupen for å gjøre det bra der, sier hun.

– Det gikk ganske bra

To av rytterne, Vilde Emilie (15) og Emilie (11) var også godt fornøyd med helgen.

– Det gikk ganske bra. Jeg fikk mye bedre prosent enn det jeg trodde jeg skulle få. Jeg ble veldig sur på meg selv, for jeg følte at jeg ikke fikk det til, men de andre sa at det ble runde volter og at det gikk mye bedre enn i går, forteller Vilde Emilie, som har konkurrert i klassen Lett C 3.Vilde Emilie (15) og Emilie (11).