Arkivfoto Kopervik 2019.

- Vi er det beste laget, men de scorer på sine sjanser

Skrevet av Kent Olsen
23.08.2019 21:18 - OPPDATERT 24.08.2019 09:15

Kopervik dominerte store deler av kampen borte mot Ålgård, men klarte ikke å sette sjansene sine. Det gjorde hjemmelaget.

FOTBALL: Karmøylaget gjorde det meste riktig borte mot Ålgård fredag kveld, men manglet målteft. I stedet scoret Ålgård på sine sjanser, og kunne konstatere en noe heldig 2-0-seier over bortelaget.

- Vi er det beste laget, men de scorer på sine sjanser. Vi produserer masse, og målene de scorer er personlige feil fra vår side. Da er det vanskelig, forteller Kopervik-trener Geir Egil Høvring.

- Du er aldri fornøyd med å tape. Selvfølgelig er det surt når vi gjør en av de beste bortekampene vi har spilt i år. Vi var knallgode, fortsetter han.

- Hva er grunnen til at dere ikke scorer?

- Vi er ikke kalde nok foran kassen. Vi må hjem og øve mer på det, svarer Høvring på telefon fra sørfylket.

Historisk kamp

Kveldens kamp bar et noe historisk preg over seg. Det var nemlig første gang en kvinnelig dommertrio dømte en 4. divisjonskamp for menn.

For Høvring har det lite å si hvilket kjønn som dømmer kampene.

- Om de er kvinnelige eller mannlige så er de dommere for meg. De blir ikke vurdert på grunn av at de er kvinner. De er dommere, ferdig med det. Det er media som skriver om slikt. For oss er en dommer en dommer, avslutter han.

Neste kamp for Kopervik er fredag 30. august. Da møter de Vaulen på Åsebøen stadion.