- Vi digger Eliteserien

På ingen måte enkelt å tippe denne spilleomgangen. Det er vel derfor det heter tipping. Vi er likevel glade for at landslagsfotballen er over og klubbfotballen ruller igjen.

Tromsø - FK Haugesund H. Allerede her legger vi "hodet på blokken" og satser på H. Mest på magefølelse og fordi FKH ikke akkurat har tradisjon for å ta trepoengere oppe i nord. 1,67 i odds frister også. 

Viking - Sandefjord H. Denne føler vi oss tryggere på, selv om det bor en del i Sandefjord-laget. Viking er ikke alltid verdens mest effektive fotballag, men vi tror de klarer brasene mot Sandefjord, til 1,25 i odds.

Odd - Molde B. Odd er uberegnelige og vanskelige å spå så langt denne sesongen. Molde imponerer mest med at de klarer å skape resultater selv når de spiller skikkelig middels. Vi sjanser på en B til behagelige 1,92 i odds.

Samlet odds blir 4.01 x 250 kr, så får vi 1002 kr i premie. Innleveringsfrist kl 18:00. 

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds på produksjonstidspunket, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.