Juryformann Alf Inge Flokketvedt under fjorårets prisutdeling.

— Vi blir veldig glade for å få inn tips

Skrevet av Ann Margit Grønstad
15.09.2020 12:09 - OPPDATERT 15.09.2020 20:46

Juryen for «Vekst-og nyskaperprisen» etterlyser kandidater til årets pris og oppfordrer om å sende inn nominasjoner.

NÆRINGSLIV: Utdelingen av «Vekst- og nyskaperprisen» pleier å skje under Bedriftenes Dag, som arrangeres av Rogaland Ressurssenter og Karmøynytt. I år er arrangementet avlyst på grunn av smittevernhensyn, men prisen skal likevel deles ut. 

Prisen deles ut til den bedriften som en uavhengig jury velger ut fra innsendte forslag fra næringslivet selv, og andre som er interessert i næringslivet i Karmøy. 

Når etterlyser juryen kandidater til årets pris. 

— Vi blir veldig glade for å få inn tips. Det er nyttig for oss å få, for vi er spredd i ulike næringer. Vi har fått inn seks-syv tips til nå, og vi oppfordrer folk til komme med flere forslag, sier juryformann Alf Inge Flokketvedt. 

Fristen for å nominere kandidater til «Vekst-og nyskaperprisen» er 24.september. 

— Kriteriene er at det er en bedrift på Karmøy som er i vekst og som står for lokal verdiskaping, opplyser Flokketvedt. 

Utdelingen av prisen blir i år noe annerledes enn tidligere, men juryen lover at vinneren vil bli hedret med blomster, plankett og bilde. 

— Vi ønsker at bedriften skal få skinne på Bedriftenes Dag. Det er ikke like godt å få det til i år, men vi får gjort det gjennom Karmøynytt og andre medier der vi presenterer vinneren. Vinneren vil også bli presentert på Bedriftenes Dag til neste år, slik at de opplever å bli verdsatt, sier Flokketvedt. 

Her kan du sende inn ditt forslag.

 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.