Mikal og Tormod Lindøe.

– Vi bestemte oss for at vi ønsket å gjøre et frivillig arbeid

Skrevet av Øystein Merkesvik
22.04.2019 06:08 - OPPDATERT 22.04.2019 08:08

AVALDSNES: De er utstyrt med hver sin akkreditering, synlige vester og ikke minst hver sine kamera. Når Avaldsnes sine fotballkvinner spiller hjemmekamper på Skeie, er Mikal og Tormod Lindøe å se langs banen der de knipser både situasjoner og jubelscener.

Siden august i fjor har de vært på de aller fleste kampene på dugnad, og tatt bilder som klubben kan bruke helt gratis på nettsider og sosiale medier.

– Vi bestemte oss for at vi ønsket å gjøre et frivillig arbeid, og da var det naturlig å stille opp med det vi kan best, og det er med kamera, forteller Mikael Lindøe.

Han storkoser seg på arenaen og er glad for å få muligheten til å bidra ovenfor klubben.

– Det er viktig å bidra til å gi oppmerksomhet til damefotballen. Klubben her gjør en kjempejobb, og vi får mulighet til å se en del av stjernene, sier han.

Fotografene er ikke i tvil om hva som har vært høydepunktet så langt, foto-karrieren med Avaldsnes.

– Champions League-kampen på Hagesund stadion der Ada Hegerberg spilte var en stor opplevelse.

Viktig hjemmekamp

Førstkommende mandag er det igjen klart for spennende kamp for Avaldsnes-spillerne. Da får laget besøk av Vålerenga som har vunnet alle sine tre første kamper i årets Toppserie. For hjemmelaget har starten vært noe tyngre, med et tap og to uavgjorte oppgjør.

Kampen spilles klokken 14.00 .

2. påskedag er det klart for årets andre hjemmekamp på Skeie. Her fra oppgjøret mot Vålerenga 30 mars, der kampen endte med uavgjort.

Les alt om:

Karmoynytt