Daglig leder i Byen Vår Kopervik, Vigdis Thorsen.

– Veldig fornøyd med variasjonen

Skrevet av Kent Olsen
05.10.2019 19:37

Høstmarked i Kopervik.

KOPERVIK: Litt over klokken 10 lørdag formiddag åpnet årets høstmarked i Koperviks gågater.

Besøkende kunne boltre seg med et variert tilbud av sjømat, spekemat, leker, godteri, og daglig leder i Byen Vår Kopervik, Vigdis Thorsen, er godt fornøyd med årets marked.

– Det var faktisk noen som var utsolgt klokka 12, og hun hadde masse varer. Det var ferskt og luktet godt, forteller Thorsen.

Lenge var det planen å ha høstmarkedet i september, men BvK bestemte seg til slutt for å kjøre på samtidig som Oktoberrock.

– Jeg stod oppe her og hørte lydprøvene tidligere i dag. Da kjente jeg på festivalfølelsen. Vi angrer ikke på at vi tok det sammen. Det blir nok en tradisjon, sier Thorsen, som også er godt fornøyd med været.

Høstmarked i Kopervik sentrum.

– Vi viser oss frem

En av de som hadde stand på høstmarkedet var Karmøy Innebandyklubb.

– Vi viser oss litt frem og viser at innebandy er en sport på Karmøy. Vi opplever at det er ingen andre som vet om et annet tilbud enn fotball og håndball. Det er en lett sport å mestre, forteller Terje Olav Hagen fra Karmøy Innebandyklubb.

Bak dem var det satt opp eget innebandybane som ungene kunne prøve seg på.

– Det har vært veldig bra besøk. Det er mange mye ansikter som vi har sett, sier en fornøyd Hagen.

– Har dere fått solgt mye?

– Ja, men det er ikke kiosken som er det viktigste i dag. Det er å vise at vi eksisterer og har et tilbud, avslutter han.

Evander Bøhn Tvedten, Sebastian Leversen Ådnanes, Terje Olav Hagen og Svein Ådnanes fra Karmøy Innebandyklubb.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.