Ralf Schopwinkel og Kjetil Vikingstad i Geminor AS tok i mot prisen for førsteplassen i kategorien «tjenester».

Vant pris under EY Entrepreneur Of The Year

Skrevet av Ann Margit Grønstad
03.12.2019 14:57

Gjenvinningsselskapet Geminor AS på Avaldsnes hentet hjem en førsteplass under den årlige prisutdelingen til EY mandag.

AVALDSNES: Administrerende direktør i Geminor AS, Kjetil Vikingstad og Ralf Schopwinkel, tok mandag i mot prisen for førsteplassen i kategorien «tjenester» under årets EY Entrepreneur Of The Year Award 2019. 

EY (tidl. Ernst & Young) kårer hvert år Norges fremste vekstskapere, som del av et internasjonalt program i over 50 land. Hensikten med programmet er å fremheve og hedre personer som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser.

Konkurrerte mot flere tusen selskaper

Den norske finalen gikk av stabelen i Oslo i går kveld for 18. gang. Der kjempet de elleve nasjonale finalistene seg imellom i ulike kategorier.

Under kvelden gikk Geminors admininstrerene direktør Kjetil Vikingstad, og selskapets Chief Operating Officer, Ralf Schopwinkel, av med seieren i kategorien «tjenester». Selskapet konkurrerte i utgangspunktet mot flere tusen selskaper i ulike bransjer, og 388 selskaper bare i Rogaland.

– Vi er selsagt veldig takknemlige for denne oppmerksomheten, noe som ikke er hverdagskost hverken for oss eller andre i gjenvinningsbransjen. Dette bidrar til å sette material- og energigjenvinning – og næringens betydning for et bærekraftig samfunn i sentrum. Vi tar dette med oss når vi utvikler vårt selskap videre både i Norge og internasjonalt, sier Kjetil Vikingstad i en pressemelding.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.