Arkivfoto fra et tidligere The Beast-arrangement.

Utsetter The Beast

Skrevet av Kent Olsen
13.03.2020 13:50

Hinderløpet The Beast er flyttet til 15. og 16. august i år.

SKUDENESHAVN: Det melder Gunvar Mjølhus selv i en pressemelding som er publisert på arrangøren sin egen Facebook-side.

– Vi ønsker jo å arrangere løpet. Det er vårt fokus. Vi synes det er voldsomt kjekt å arrangere, derfor prøver vi å få det arrangert. Det er ikke enkelt å flytte. Det er mange involverte parter, men nå går det i hop med alle parter, så da prøver vi på det, sier Mjølhus til Karmøynytt.

Han forteller at avgjørelsen baserer seg på tilbakemeldinger fra kommunelegen om at det er stor sannsynlighet for at tilstanden kan være like dårlig eller verre når arrangementet skulle ha gått av stabelen, som var 6.-7. juni.

– Vi håper på forståelse for at mange arrangementer nå er i en krevende situasjon, og støtter opp om beslutningen som er tatt. Vi regner med at situasjonen har normalisert seg i løpet av sommeren, og at arrangementet lar seg gjennomføre i august, men vi kommer til å følge med på utviklingen og vil ha en dialog med helsemyndighetene i vår kommune. Dersom situasjonen endrer seg i løpet av våren/sommeren vil vi komme tilbake med ny informasjon så raskt som mulig, skriver Mjølhus i pressemeldingen.

Han opplyser samtidig at for de som ikke har anledning til å delta i august så vil det være mulig å omregistrere billetten til andre deltakere uten gebyr fram til 1. juni.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.