Helge Thorheim (UA).

Utsatte saken om Karmøy Lyngsenter

Skrevet av Kent Olsen
01.04.2019 19:48 - OPPDATERT 01.04.2019 21:48

POLITIKK: Etter et kort gruppemøte på kammerset fremmet ordfører Jarle Nilsen forslag om å utsette saken om Karmøy Lyngsenter i mandagens formannskapsmøte.

– Årsaken er mailen vi fikk i løpet av helgen. I denne mailen er det nye og relevante opplysninger og jeg synes vi skal vi kan for å se hvilke muligheter vi har i Karmøy kommune til å imøtekomme flest mulig av disse ønskene som fremkommer, sa Nilsen, som ønsket å ha saken opp til formannskapet igjen den 29. april og ferdigbehandlet i kommunestyret 13. mai.

–Jeg tror at uansett partifarge her så har vi en felles hensikt å legge best mulig til rette innenfor det gjeldende lovverket, sa han videre.

LES OGSÅ: Mener kommunen burde funnet løsning på Visnes-planene

Helge Thorheim (UA) la frem et oversendelsesforslag med støtte fra Høyre som ble lagt ved saken.

Den gikk ut på at kommunen inngår avtale med Hinderaker & Visnes Vel om at det arealet de har søkt til bobilområde og til trimapparater.

– Det forutsettes at tiltakshaver selv søker om dispensasjon fra nåværende gjeldende reguleringsplan, fortsatte Thorheim.

– Dersom det blir innvilget så skal de etablere denne bobilparkeringen på en sånn måte at de ikke kommer i direkte konkurransestrid der det måtte finnes campingplasser i Karmøy der det også tas imot bobil, sier Thorheim videre om oversendelsesforslaget, og forteller videre til Karmøynytt at han kommer til å følge saken.

Han la også til at rådmann skal se nærmere på hvem som utfører vedlikehold av toalettfasiliteter i dag.

Saken ble sendt tilbake til administrasjonen.

Les mer om:

Politikk Karmoynytt