Greater Tortue Ahmeyim terminalen, der Uptime International AS skal levere tilkomstløsning.

Uptime International AS med tidenes største kontrakt

Skrevet av Ann Margit Grønstad
05.02.2020 09:23 - OPPDATERT 05.02.2020 09:30

Uptime International AS melder at de nå har signert sin største kontrakt noensinne.

AVALDSNES: Uptime International AS, som holder til på Husøy, har blitt tildelt storkontrakten fra Eiffage Génie Civil Marine. 

— Uptime International AS er takknemlig for å bli tildelt en kontrakt fra Eiffage Génie Civil Marine for leveranse av tilkomstløsning for LNG Hub Marine Terminalen for Greater Tortue Ahmeyim LNG prosjektet til BP, lokalisert 10 km. utenfor kysten av Senegal og Mauritania, skriver de i en pressemelding. 

Uptime skal levere to store gangveier som skal brukes for tilkomst mellom LNG Hub terminalen og FLNG fartøyet. Leveransen vil bestå av to store bevegelseskompenserte gangbroer, pidestaller og trappetårn.

— Løsningen bygger på Uptimes 40-års erfaring med bevegelseskompenserte løsninger for offshore bruk. Prosjektet vil starte opp umiddelbart og har en forventet varighet på 12 måneder, opplyser de.

Administrerende direktør i Uptime International AS, Åge Højmark, er fornøyd med å ha signert storkontrakten.

— Vi er veldig fornøyd med å bli tiltrodd denne kontrakten fra Eiffage Génie Civil Marine. Kontrakten gir oss en solid ordrebok, forutsigbarhet for våre ansatte og ikke minst et godt grunnlag for videre satsing og vekst. Denne kontrakten illustrerer Uptimes sterke stilling når det gjelder bevegelseskompenserte løsninger for olje og gass-segmentet, selv om Offshore Vind i de siste årene har vokst til å bli en betydelig del av vår omsetning, uttaler Højmark. 

Uptime International AS inkluderer gangbroer som tidligere ble levert under Marine Aluminium, og har siden den første bevegelseskompenserte gangbroen i 1979 levert over 130 bevegelseskompenserte gangbroer på mellom 12 og 57 meters lengde.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.