Uendelig mye godhet

KARMØY: Hver søndag i advent inviterer Saron på Åkra til adventssamling for hele familien. I år er det femte året på rad at menigheten gjør dette.  Tanken med samlingene er å skape god julestemning og formidle julebudskapet. Konsertene er en blanding av både skjemt og alvor, spesielt inviterte gjester, husorkester og solister sammen med Aakra Soul Children.

Godhetssentral

All kollekt og gaver som kommer inn fra Stjernedryss-konsertene går til Godhetssentralen som drives av menigheten Saron.

– Godhetssentralen har eksistert i sju år. Målet er å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner,  forteller menighetskoordinator på Saron, Arvid Alsaker.

Juletiden kan være en vanskelig tid for mange, for da blir forskjellene i vårt overflodssamfunn ekstra store. Pengene som samles inn under Stjernedryss blir brukt til å handle inn proviantkasser og julegaver som deles ut til folk som har behov for det.

– Hvert år besøker vi rundt 30-40 familier og noen enkeltpersoner som av ulike årsaker ikke har økonomi til å handle inn dette selv, sier han.

Vil utvide

– Hvordan er responsen?

– Den er kjempebra. Folk er svært takknemlige, men det er klart at dette også setter litt følelser i sving hos noen. Vi har en drøm om å utvide Godhetssentralen slik at vi kan hjelpe folk hele året.

Alsaker ønsker å takke bedrifter som er med og sponser Stjernedryss-arrangementene.

 

 

Les mer om:

Karmoynytt