Olaug Tvedten forlenger med Avaldsnes. Foto: Kent Olsen

Tvedten tar to år til

Forlenger med Avaldsnes.

FOTBALL: I forrige uke kom meldingen om at Hanna Dahl forlenger med Avaldsnes. I dag kan klubben melde at Olaug Tvedten gjør det samme.

Det er Avaldsnes-trener Thomas Dahle meget glad for.

– I dag får vi enda en gladnyhet når enda en lokal spiller velger å fortsette karrieren sin i Avaldsnes. Det er igjen et tydelig signal på at vi gjør mye riktig. Vi gir tillit til Olaug med å tilby henne en toårskontrakt, og Olaug gir tillit tilbake når hun velger å signere den, sier Dahle til klubbens nettsted, og belyser at spilleren har tatt store steg i klubben.

– Olaug kan nå langt dersom man klarer å gjøre mye riktig på veien. Da ligger veien åpen for A-landslag og eventuelt større ligaer på et senere tidspunkt, fortsetter han.

Sportssjef Kolbjørn Fosen synes det er bra at klubben velger å satse på en lokal forankring.

– Det føles veldig bra å gi de lokale spillerne muligheten, det er de som står på for oss hver dag over tid. Olaug er viktig spiller som er med i kapteinsteamet. Hun har en sentral rolle på midtbanene og har ferdigheter til å hjelpe laget vårt til å spille god fotball, sier han til klubbens nettsted.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.