Stortingsrepresentant Geir Toskedal og rektor ved Kopervik videregående skole, Bjørn Andersen. Foto: Ann Kristin Andreassen.

Toskedal på moskébesøk i Oslo

OSLO: I skrivende stund har engasjementet blitt omsatt i 192 likes og 93 kommentarer etter at innlegget med nyheten ble delt mandag kveld.

-Jeg har fått mange gode råd fra folk jeg har stor tillit til. De ber meg fremheve positive sider ved kristendommen som nåde, tilgivelse og raushet. I tillegg vil jeg holde frem betydningen av Jesus som frelser, sier han til Haugalandnytt.

Toskedal er overveldet over responsen. Han påpeker imidlertid at han setter pris på henvendelsen fra moskeen på Furuset, selv om den er heller uvanlig. Spørsmålet kom gjennom partiet etter kontakt fra moskeen.

- Det er litt rart å få dette spørsmålet som politiker ettersom vi har et skille mellom stat og religion i dette landet. Samtidig ligger det jo i navnet på partiet at vi er kristen. Jeg stiller opp som personlig kristen, og det kommer jeg til å presisere. Jeg synes oppdraget er veldig spennende og svarte ja med en gang, sier Toskedal.

Les mer om:

Politikk Karmoynytt