Marian Keyes la dette bildet fra Skudeneshavn ut på sin Twitter-profil i helgen.

Tok sine 171.000 Twitter-følgere med på rundtur i Skudeneshavn

Skrevet av Øystein Merkesvik
04.11.2018 08:25 - OPPDATERT 04.11.2018 09:25

SKUDENESHAVN: Marian Keyes er Irlands mest populære forfatter og har siden 1993 solgt 35 millioner bøker i 40 land verden over.

De siste dagene har den kjente forfatteren vært i Skudeneshavn hvor hun har deltatt på en rekke arrangementer under SILK-festivalen.

Karmøy-besøket har ikke gått ubemerket hen hos Keyes mer enn 171.000 følgere på Twitter. Under oppholdet har hun delt alt fra besøk på apoteket i byen til bilder fra rommet hun bor på i Søragadå, til stor begeistring blant sine tilhengere.

(Saken fortsetter under bildet)

Marian Keyes under sitt apotekbesøk i Skudenes. Skjermbilde hentet fra Twitter.

Aktivist

I hjemlandet er Keyes også en kjent aktivist, særlig innen kampen for at kvinner skal få anledning til å ta abort. I et intervju på Gamle Verkstedet lørdag kveld fortalte Keyes at hun aldri er redd for å ta opp kontroversielle tema i bøkene sine som er utgitt på til sammen 31 språk, deriblant norsk.

I forbindelse med oppholdet i Skudeneshavn har Keyes signert bøker og lagt ut bilder på Twitter under tittelen «Jeg elsker Norge».

Selv bedyrer forfatteren at hun har et avslappende forhold til å ha solgt 35 millioner bøker så langt i karrieren.

– Jeg tenker aldri over at jeg har solgt så mange bøker. Det som gir inntrykk er nå jeg ser at sidemannen på flyet sitter å leser en av mine bøker. Det er spennende, fortalte hun til en fullsatt forsamling i Skudenes lørdag kveld.

De 13 bøkene til Marian Keyes er alle oversatt til norsk, noe forfatteren tydeligvis setter pris på. Skjermbilde fra Twitter.

Suksessforfatter Marian Keyes (t.h) ble intervjuet av Rosie Goldsmith på SILK-festivalen.

 

 

Les alt om:

Karmoynytt