Tipp med Tveit

Da er det tid for litt spilltips igjen. Prøvde du vår risky single sist? Da triplet du nesten innsatsen. Hovedbongen røyk likevel, der lurte FKH oss for pengene og vi endte med to av tre rett. Vi prøver igjen i dag.

TIPPETIPS: Dagens tips starter vi i Premier League der siste serierunde går i ettermiddag. 

Arsenal -  Everton H. Everton har sikret ny kontrakt, Arsenal spiller for Champion League plass. Snau odds på kun 1,32 men så skal det også være en trygg H.

Vi hopper til norsk 2. divisjon og en ren gave fra Norsk Tipping. Strømmen - Notodden skal jo ende med en grei H. Strømmen  med en god sesongstart og på 2. plass på tabellen. Her er de vertskap for et Notodden med en tilsvarende dårlig start. Vi skynder oss og leverer før oddsen settes ned. 1,60 er godt betalt. H.

Vi holder oss i 2. divisjon der Vard har hatt en laber sesongstart. Staal Jørpeland har imidlertid startet dårligst av alle og selv om Vard spiller borte, skal de ta denne. B til 1,95 i odds.

Samlet odds på 4,12 og som vanlig 250 kr innsats i vårt eksempel. Det gir 1029 kr i premie. Innleveringsfrist kl 15:00.

Ukens risky single? Jerv - Odd H. En sjanse å ta men et Odd lag som er svakere enn først antatt og Jerv er tøffe hjemme. Hvorfor ikke? Pen odds på 2,75. H.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds på publiseringstidspunktet, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.