Tippenerd Tveit gir sine tips

Tipp med Tveit

Velkommen til vår nye tippespalte. Det er fotballens høytidsdag, og vi koser oss med litt tipping. Nøkkelordet er kos. Våre spilltips er ment å være nettopp det; tips til å treffe litt bedre og egnet til vennskapelig erting når vi bommer.

TIPPETIPS: Spilltipsene våre vil oftest være fra de mest kjente ligaene, med hovedvekt på norsk og engelsk fotball, ispedd europacup og landslag. 

Innsatsen velger du selvsagt selv, i vårt eksempel setter vi 250 kr. (Oddsen er den Norsk Tipping gir på publiseringstidspunktet)

Her er tipsene til fotballens festdag:

Rosenborg- Sandefjord, H. RBK hjemme på 16. mai til såpass odds som 1,50 mot såpass overkommelig motstand som Sandefjord er egentlig sjelden kost. Her tror jeg Rekdal og co tar grundig hevn etter sjokktapet mot Godset nylig. Ingenting annet enn seier duger om Rosenborg skal stille i folketoget i morgen. H.

Ålesund - MoldeB. Ja det er lokaloppgjør, ja Ålesund har starta sesongen over forventning, men likevel B. Molde skal rett og slett ha både bedre spillere og bredere stall enn Ålesund. Det kan fort bli både hardt og jevn, men Molde skal dra dette i land til 2 i odds. B.

Odd - FKH, H. Sorry Jostein Grindhaug. Selv om FKH til dels har fått dårlig betalt i forhold til spill og sjanser, så lyver ikke tabellen. Legg så til at FKH sjelden får med seg noe fra Skien og at Odd har fått brukbar sving på sesongen. Dette skal være hjemmeseier til gode 2.10 i odds. H.

Totalodds: 6,30.  I vårt eksempel setter vi 250 kr og kan vinne 1575,-

For deg som tar risk så krydrer vi med en vågal singel: Strømsgodset borte mot Kristiansund til 2,9 i odds.

 

 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
 

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds og tippekupong, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.