Yngve Eriksen (Krf).

Tilsvar til «KrF og himmelveien

Skrevet av Yngve Eriksen
30.08.2019 08:53

MENINGER: I et innlegg i media for noen dager siden blir det etterspurt om hvorfor Krf har deltatt så lite i det offentlige ordskiftet om omkjøringsveien på vestsiden av Karmøy, også kalt Himmelveien. Jeg spør meg selv, hvor lenge skal man bære havre til en død hest??. Denne saken er grundig behandlet flere ganger i demokratisk valgte organ i Karmøy Kommune. Den er vedtatt med solid flertall flere ganger i kommunestyret. Hvorfor skal man bruke masse tid på å skrive om en sak som er vedtatt?

Mitt og Kristelig folkepartis standpunkt kom ikke rekende på en fjøl, men ble til etter vurderinger som ble lagt fram for oss, både fra tilhengere og motstandere av dette prosjektet. 

Krf har deltatt i det offentlige ordskiftet, i kommunestyresalen. Politiske avgjørelser blir ikke vedtatt i avisenes debattspalter. Men folk som har lite å gjøre må gjerne skrive side opp og side ned om en tapt sak. Personlig gleder jeg meg til å kjøre veien, komme over Brekkebakken, kjøre mot vest og se, føle og kjenne åpenbaringene komme etter hvert som jeg nærmer meg Åkra.