MJØNDALEN-NEI: Oddbjørn Skartun skal ha takket nei til OBOS-ligaklubben. Her i FKH i 2012, hvor det kun ble med den ene kampen fra start i daværende Tippeligaen.

Takket nei til Mjøndalen

Skrevet av Daniel Netland
02.03.2018 12:14 - OPPDATERT 02.03.2018 13:14

FOTBALL: Senest torsdag kveld bidro Oddbjørn Skartun i Vards sterke 2-1-seier mot FKH i Storhall Karmøy, men sogningen, med en fortid hos nettopp rødtrøyene og FKH, er fortsatt på klubbjakt.

Med omkring én måned til seriestart i 2. divisjon og OBOS-ligaen begynner det å haste med å finne seg en ny arbeidsgiver for spissen, som ikke fikk fornyet kontrakten med Sandnes Ulf ved sesongslutt i fjor. Tilbud står det imidlertid ikke på.

– Det er ingenting konkret for øyeblikket, men det har vært interesse. Primært fra OBOS-ligaen, røper sogningen, som noterte seg for fire mål på 12 starter og 17 innhopp i Sandnes Ulf i 2017.

Vraket Mjøndalen 

Hnytt har sikre kilder på at Skartun har takket nei Mjøndalen, som har vært en het opprykkskandidat på nivå to i Norge etter nedrykket fra Eliteserien i 2015.

Dette ønsker 29-åringen verken å bekrefte eller avkrefte, men sier at OBOS-ligaen er høyaktuelt.

– Jeg har en god statistikk der. Det viktigste for meg blir å finne den rette klubben, for jeg trenger spilletid, legger den tidligere Sogndal-spilleren til.

For øyeblikket trener Oddbjørn Skartun med Vard, som han tilbrakte to og et halvt år hos fra 2009-2011.

– Er en Vard-retur aktuelt? 

– Jeg utelukker ingenting, men å finne meg en klubb i OBOS-ligaen er førsteprioritet, avslutter Haugesund-bosatte Skartun.

Les alt om:

Sport