Killingtjørnkrysset sør føreløpig per 04.02.2019. Illustrasjon Cowi

«Skittent spill mot politikere og Statens vegvesen»

Skrevet av Kent Olsen
16.02.2019 12:40 - OPPDATERT 16.02.2019 13:40

MENINGER: Nå må neisiden mot omkjøringsveien på Åkra slutte å slå politisk mynt på et godt og fremtidsrettet prosjekt. Skulle nesten tro det var utbygging av ny 4-felt motorvei over Hardangervidda nasjonalpark det er snakk om. Hadde det vært tilfelle så tror jeg det hadde vært motstand og forståelse i befolkningen mot vei der. Men her er det kun snakk om en veistubb på 6 km.
Flere i neisiden prøver nå helt klart å så tvil om SVV er pålitelige og om vi i det hele tatt kan stole på det arbeidet de gjør. Kjære politikere i AP, Høyre, KrF, Senterpartiet og Karmøylista, fremskynd nå veiprosjektet og få det vedtatt allerede på kommunestyre møte den 13. Mai. Vi kan ikkje holde på slik som dette her! Barna i Karmøy er nå vitne til at de hører det snakkes svært nedlatende om politikere og statsansatte om at ikke er til å stole på i det hele tatt.
Avisene er ukentlig fulle av nedlatende leserinnlegg. Bygg veien snarest mulig, dette blir nemlig en av de fineste og mest omtalte veien i hele landet. Fv 47 vil bli en historisk vei og vil helt sikkert bli omtalt over hele landet som «Veien det tok over 50 år å få bygget»
Arne Eide
Åkrehamn

Les alt om:

Meninger Karmoynytt