Gratis: Odd Fossan-Waage jr, Inger Johanne Bligaard og Norun Skrunes er godt fornøyd med å kunne tilby gratis kurs til Haugesund sentrum sine medlemmer.

Skal heve kompetansen i sentrum

Skrevet av redaksjon
13.02.2015 09:15 - OPPDATERT 13.02.2015 10:15

AOF Haugaland og Haugesund sentrum har fått 221.000 kroner i støtte til kompetanseheving for medlemmene i sentrumsforeningen.

Midlene er tildelt fra Vox, et nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk som er underlagt Kunnskapsdepartementet.

- Pengene skal benyttes til å tilby våre medlemmer kompetansehevingskurs gjennom AOF og deres pedagogiske personell. Dette er et unikt tilbud for våre medlemmer som ikke koster noe for dem, smiler Odd Fossan-Waage jr, daglig leder i Haugesund sentrum. Han legger til at de er stolte over å kunne tilby medlemmene to kurs.  AOF Haugaland og Haugesund sentrum tar sikte på å komme i gang med kursingen i løpet av mars.

- Målgruppen er ansatte med kort formell utdanning. Kursene skreddersys til deltakerne og tilpasses deres ønsker og behov, sier Inger Johanne Bligaard, senior kompetanserådgiver ved AOF Haugaland. Hun forteller at slike kurs gir effekt både på bedrift- og individnivå.

(Saken fortsetter under annonsen)

 

Kundene skal merke forskjell

- Kundene skal merke en forskjell etter kursingen. Blant annet gjennom at de ansatte skal kunnskap om kommunikasjon, salg og data, forteller Fossan-Waage. Haugesund sentrum presenterte kursene til sine medlemmer på et medlemsmøte.

- Da vi presenterte kursene fikk vi gode tilbakemeldinger. Mange ble ivrige og lurte på når det begynner. Så nå gjelder det å hive oss rundt og ta i mot påmeldinger, smiler Norun Skrunes, markedskoordinator i Haugesund sentrum.

LES MER I PAPIRUTGAVEN AV HAUGESUNDNYTT 18.FEBRUAR