Victoria Esson forlenger med Avaldsnes. Foto: Mikal Lindøe

Sisteskansen forlenger med Avaldsnes

Tar enda et år i Toppserie-klubben.

FOTBALL: Victoria Esson er inne i sitt andre år i Avaldsnes-trøya. Tirsdag ettermiddag kan klubben melde at hun blir å se mellom stengene også neste sesong.

– Vic har levert på et stabilt høyt nivå i årets sesong. Hun er en helprofesjonell utøver som jobber målbevisst og strukturert sammen med resten av keeperteamet. Vic bidrar også veldig bra i gruppen utenfor banen, alltid med et lite smil på lur. Hun er en viktig brikke i spillergruppen både på og av banen, sier Thomas Dahle til klubbens nettsted.

Victoria selv forteller til klubbens nettsted at hun er glad og takknemlig for muligheten til å fortsette med å representere Avaldsnes.

– Vi har en veldig spesiell gruppe, og jeg ser fram til hva fremtiden bringer både for meg selv og laget. Jeg har likt de to første årene i klubben, og føler at jeg har fått muligheten til å løfte spillet mitt i løpet av den tiden, sier hun.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.