Ordfører Jarle Nilsen.

Send inn spørsmål til ordfører Jarle Nilsen

Skrevet av Kent Olsen
23.03.2020 11:48

Ordfører Jarle Nilsen stiller til direktesendt «Ordførerens time» hos Karmøynytt på tirsdag.

Til vanlig treffer ordføreren Karmøys befolkning til spørrerunde siste tirsdag i måneden på bibliotek rundt i kommunen. På grunn av den ekstraordinære situasjonen Karmøy og resten av landet befinner seg i har en ikke lov å samle grupper av mennesker. Derfor inviterer Karmøynytt til en direktesending med «Ordførerens time» tirsdag 24. mars.

– I disse «koronatider» har myndighetene bestemt at vi ikke kan samle grupper av mennesker, da er det en kjempegod mulighet for å holde kontakt med innbyggerne via sosiale medier og digitale plattformer. Det blir spennende å se responsen på en direktesendt ordførerens time, sier Jarle Nilsen, og fortsetter:

– En kan stille spørsmål om akkurat det en ønsker og har på hjertet. Jeg svarer etter beste evne på det jeg har kunnskap om. Noen saker må jeg gjerne finne dokumentasjon på eller avstemme med administrasjonen i kommune og svare ut senere. Jeg erfarer også at noen vil ta opp saker som har «personlig preg». På grunn av taushetsplikt og konfidensialitet inviterer jeg da til et lukket møte for å diskutere sakene i fortrolighet, sier Nilsen.

Sendingen varer fra klokken 17.00 til 18.00 og kan ses på Karmøynytt sine nettsider.

Spørsmål kan sendes i forkant til [email protected] eller på våre Facebook-sider.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.