Avaldsnes tok imot Stegaberg på hjemmebane fredag.

Seier på hjemmebane for Avaldsnes

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
13.09.2019 20:37 - OPPDATERT 14.09.2019 17:36

Avaldsnes fortsatt øverst på tabellen.

FOTBALL: Fredag tok Avaldsnes sin fjerde strake seier i 5. divisjon i det de tok imot Stegaberg på hjemmebane. 

– Det er en litt rotete kamp synes jeg - fra begge lag. I første omgang skaper vi sjanser, men vi har for lite tempo på ballen og det går litt sent med oss. Så blir vi enige om å dra opp tempo i andre omgang og det klarer vi, og scorer to fine mål, men vi burde hatt flere mål, forteller Avaldsnes-trener Andreas Ulland-Andersen om kveldens kamp. 

Etter 90 minutter endte stillingen 3-0 til hjemmelaget. 

– Jeg er brukbart fornøyd. Målet var å holde 0 i dag, og det klarte vi, fortsetter Ulland-Andersen. 

Etter kveldens kamp troner Avaldsnes fortsatt øverst på tabellen med 39 poeng etter 16 av sesongens kamper spilt. Like bak ligger Djerv 1919 2 med 34 poeng etter 14 kamper spilt. De tre poengene Avaldsnes kapret i dag kommer godt med i kampen om opprykk. 

– Vi snakker ikke så mye om opprykk i Avaldsnes. Vi har fokus på å trene bra og utvikle oss som lag, så får vi se hvor det bærer. Men selvfølgelig har vi lyst til å være med der det er kjekt - som er i toppen, så får vi se om vi klarer det, sier Ulland-Andersen.

– Vi tar kamp for kamp og det har vi vært flinke på, spesielt i vårsesongen hvor vi hadde mange seirer på rad. Det skal vi prøve på i høst også så får vi se hvor det bærer, fortsetter han. 

Neste kamp for karene blir bortekamp mot Skudenes fredag 20. september kl. 18:00. Avaldsnes-treneren er innstilt på at det kan bli en tøff kamp å dra i land. 

–Det blir en tøff kamp. Det er et lag som kjemper i bunnen og alle vet at det er tøffe kamper når vi skal møte lag som kjemper om nedrykk. Så vi må være på tåhev, avslutter han.