Samuel Massie til Karmøy

I anledning Karmøy folkebiblioteks prosjekt om psykisk helse har biblioteket invitert Samuel Massie for å holde foredrag 22.oktober på Karmøy kulturhus.

KULTUR: Samuel Massie var med på ekspedisjonen til sydpolen med «Berserk» i 2011 og mistet tre kamerater da båten forsvant.

—  Gjennom et verdensomspennende mediestyr klarte Samuel likevel å snu det negative i livet sitt til noe positivt, og den siste tiden har han fått mest oppmerksomhet for det rørende og populære TV-programmet "Samuel og Bestefar". Sammen med sin evigunge og kreftsyke bestefar drar Samuel verden rundt på fantastiske eventyr der motivasjon, engasjement og livsglede står i fokus, skriver biblioteket i en pressemelding. 

Foredraget «Hold Fast!» omhandler mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring og er åpent for alle. 

— Samuel Massie snakker til både unge og eldre, og inspirerer oss alle til å se positivt på tilværelsen og finne evnen til forandring, skriver biblioteksjef Hanne Mulelid.

Massie skal også besøke Haugaland videregående skole og Stangeland ungdomsskole samme dag, og dagen etter tar han turen til Karmøy folkehøgskole og tilbake til Karmøy kulturskole der Åkrehamn ungdomsskole får møte ham. 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.