Nødetatene på Husøy.

Lekter i brann på Husøy

Skrevet av Kent Olsen, Ann Margit Grønstad
04.06.2020 11:32 - OPPDATERT 04.06.2020 12:29

Klokken 11.25 rykket nødetatene ut til melding om brann nede i en lekter på Husøy.

AVALDSNES: Brannvesenet melder på Twitter klokken 11.27 at de rykker ut til en brann i Husøyvegen. 

— Det skal være snakk om en flåte av et slag som ligger til kai ved Husøyvegen 167. Det er visstnok noe glassfiber det brenner i, og det er mye svart røyk, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Victor Fenne-Jensen. 

Til Karmøynytt forteller politioverbetjent og innsatsleder Tor Arne Bjørnsen på stedet at nødetatene så langt har kontroll på brannen.

– Det er veldig lite røyk på stedet, men nede i lekteren er det røykfullt. Vi får ikke lokalisert det som kan eller har brent, men slik vi ser det nå så er det ikke fare for spredning, sier Bjørnsen.

– De som har vært i nærheten av røyken har vi så langt kontroll på og de rapporterer at de ikke har fått noe helseskadelig røyk i seg, fortsetter han.

Det skal ikke befinne seg personer ombord.

Skadeomfanget er også foreløpig ukjent.

– Vi vet ikke om det er store skader på grunn av mye røyk. Røyken er svart og den lukter, så den er i utgangspunktet ikke sunn å få i seg, sier Bjørnsen.

Saken oppdateres.

Politioverbetjent og innsatsleder, Tor Arne Bjørnsen, på stedet.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.