arkivfoto

Rolig natt for politiet

Skrevet av Jarl Vidar Meling
12.12.2015 07:10 - OPPDATERT 12.12.2015 08:10

HAUGESUND: Politiloggen i helgene kan av og til ta lang tid å lese. Natt til lørdag er den av det korte slaget. Politiethar ingen alvorlige hendelser å melde om

– Det har vært en rolig natt med kun små hendelser. Dette kan jo endre seg til i natt, sier operasjonsleder Tore Frøyland Jensen

Fra politiloggen:
kl 0115 Politi og brannvesen rykket ut til et hotell på Stord etter at flere brannalarm var utløst. Det viste seg at denne gangen var det røyk uten ild. En røykmaskin hadde utløst alarmen.

Kl 0230 En patrulje måtte rykke ut til et utested på Sagvåg etter at det oppsto krangel mellom en vakt og en gjest. Mannen ble bortvist fra fra et utested utestedet.

Kl 0245 En mann i 20-årene ble bortvist fra et utested i Haugesund sentrum. Vedkommende hadde ødelagt en dør, men vil gjøre opp for seg når han blir edru.

Kl 0250 For et nabolag på Torvestad ble nattesøvnen forstyrret etter at den mann i 30-årene gikk rundt og vekket flere beboere. Han ble tatt hånd om av politiet og kjørt hjem. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

kl 0410 En 20 år gammel mann ble kastet ut av kjæresten etter en krangel. Han tilkalte politiet for å få hjelp til å hente ut noen av eiendelene sine. Politiet har ikke klart for seg hvorfor paret kranglet.