HØSTENS NYHET: Den nye Jeep Compass lanseres endelig i Norge i høst. Foto: Jeep

Spennende SUV-nyheter i høst på Haugalandet


Denne høsten skjer det mye spennende på Haugaland Bilsenter. Nå har de endelig samlet alle bilmerkene fra Fiat Chrysler Automobil under ett tak, og kan tilby deg lekre nyheter fra Honda, Fiat, Jeep og Alfa Romeo.

- Vi er en forhandler som kan levere det meste, fra helt rimelige til premium biler, forteller salgssjef i Haugaland Bilsenter Kurt Inge Street.

Utvalget er stort, men det er spesielt to nyheter de ser frem til denne høsten. Lanseringen av den nye Jeep Compass, samt at de endelig har fått inn Alfa Romeo, deriblant den nye SUVen Alfa Romeo Stelvio.

GLEDER SEG: Ronny Reinlund (t.v.) og Kurt Inge Street i Haugaland bilsenter har flere store nyheter denne høsten.

Jeep Compass - ren luksusfølelse til under en halv million

Jeep Compass er den siste nyheten fra SUV-veteranen. I nærmere 80 år har Jeep fokusert på å lage biler med utrolig fremkommelighet som også er laget for daglig bruk.

USLÅELIG FREMKOMMELIGHET: Jeep Compass er en bil som har uslåelig fremkommelighet og virkelig kan ta seg frem i terrenget. Foto: Jeep.

Den nyeste modellen beholder flaggskipstilen, men har også sin egen personlighet. Med et moderne design, inspirert av storebroren Jeep Grand Cherokee, er dette en bil som kan tilby ekstrem fremkommelighet, komfort og brukervennlighet.

Med Jeep Selec-terrain får du intelligent firhjulstrekker som tilpasser hvordan systemet fungerer ut fra forhold og kjørestil. Dette aktiveres sømløst, som gjør at du kan være sikker på at du har beste forutsetninger under alle forhold. Videre har Jeep sørget for at sikkerheten i bilen møter alle standarder og krav, med et sikkerhetsbur, der konstruksjonen er laget av mer enn 65 prosent stål.

- Dette er en bil som gir ren luksusfølelse til under en halv million, forteller Ronny Reinlund i Haugaland Bilsenter, og understreker at dette er en bil som skiller seg fra mengden. På Haugaland Bilsenter venter de spent på bilen som skal være på plass i butikken i løpet av de neste ukene.


Les testen av Jeep Compass på DinSide Motor


 

Alfa Romeo Stelvio - nesten for god til å være sann

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

Når du tenker på Alfa Romeo, så er kanskje ikke en SUV det første du tenker på. Men italieneren har i aller høyeste grad meldt seg på i konkurransen. Med Stelvio får du en SUV som ikke nødvendigvis ser ut som en SUV. Noe som kan være midt i blinken for deg som ønsker noe litt annerledes.

- Alfa Romeo har fått til noe helst spesielt med Stelvio, som er en premium bil med absolutt særpreg. Du kjenner godt igjen fronten på en Alfa Romeo, bekrefter Reinlund.

Stelvio kan smykke seg med en rekke nyskapende teknologiske løsninger innen integrert bremsesystem (IBS), automatisk nødbremsing (AEB) med fotgjengerregistrering og en driv-aksel av fullkarbonfiber. Videre har Stelvio to kraftige motorer, begge er støpt i hele aluminiumsstykker for å være lettere, raskere og mer miljøvennlige.

- Vi er veldig glade for at vi har blitt en autorisert Alfa Romeo forhandler og kan tilby et bredt spekter av bilmerker. Hos oss kan du nå få både nye biler og bruktbiler fra Honda, Jeep, Fiat og Alfa Romeo, avslutter Reinlund.

Haugaland Bilsenter har blitt forhandler av Alfa Romeo på Haugalandet.