Sitronfromasj av Fru Haaland

Skrevet av Andrea Karlsen
24.03.2017 07:41 - OPPDATERT 24.03.2017 08:41

DU TRENGER: 6 egg
200 g sukker
5 dl kremfløte
2 sitroner (saften)
Revet skal i fra 1 sitron
6 gelantinplater

DETTE GJØR DU: 1. Pisk eggedosis av egg og sukker.
2. Pisk kremfløten stiv.
3. Bløtlegg gelantinplater i kaldt vann ca. 5 minutter.
4. Kok opp sitronsaft og skall, smelt den bløtlagde gelatinen oppi dette.
5. Bland gelantin og sitronblandingen inn i eggedosisen.
6. Vend til slutt inn den stivpiskede fløten.
7.Tøm over i passende former og av kjøl i kjøleskapet i 4 timer.

Håper det smaker!

Med vennlig hilsen
Fru Haaland

www.fruhaaland.com