TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEO

Reis på treningsleir med HTG


En annerledes skolehverdag

Dette er ikke første gang elever og lærere fra HTG reiser ned til Spania på treningsleir. De har vært i områdene flere ganger før – med stor suksess. VG1 reiser i år til Sancti Peri, der de har tilgangen til gode treningsfasiliteter, samt at temperaturen er langt vennligere nå i vinterhalvåret.

På treningsleir: På treningsleir i varme strøk
Under oppholdet legges fokuset både på det sportslige og det kulturelle. Etter planen skal elevene på mange aktiviteter og utflukter som gir en variert treningshverdag, samt at de blir bedre kjent med kulturen. Opplegget ivaretar både spesialidretten til elevene, samt andre aktiviteter og teoretiske fag.
HTG elevene gjør mye forskjellig på treningsleir.

Et tettpakket program

VG2 reiser også til Spania, men de skal utforske området rundt Alicante, nærmere bestemt Alfas del Pi. Elevene på andre året skal legge ytterligere fokus på spesialidretten sin, og det er lagt opp til egne treninger for både fotball, håndball, friidrett og drill.

Helt ferie er det likevel ikke – programmet for treningsleiren er tettpakket med trening, lekser og utflukter. Elevene kan også glede seg til en spennende utflukt til Valencia med guidet sykkeltur og shopping på lørdagen.

Søknadsfristen for videregående utdanning er 1. mars. Trykk her for å søke, eller besøk http://haugesund-toppidrettsgymnas.no/sok-htg/.