Publikum roser Emberbrigaden


Publikum karakteriserer det som en blanding av teater og kunstutstilling og reaksjonene varierer fra å være underholdt til berørt og overrasket. Det er kanskje ikke så rart ettersom Emberbrigaden består av over 40 scener hvor du selv velger hvilke du vil se, og hvor du vil befinne deg i bygget. Rekker du å se en tredjedel av scenene har du vært av den ivrige sorten. For å få med deg alle scenene må du se stykket 4 ganger, noe du ikke er alene om å gjøre.

Site Immersive Performance

Emberbrigaden er et overskuddsprodukt av en teaterforestilling skapt av en av Europas ledende kunstnere innen denne teaterformen. Formen heter «Site Immersive Performance» og baserer seg på å la publikum selv styre hva de vil se og når. Den tilpasser også forestillingen til bygget den blir skapt i - derav begrepet "site". Forestillingen blir også tilpasset til bygget den er skapt i.

Grip sjansen

Forestillingen er en gave til Haugesund og vil ikke gjenskapes. Sannsynligheten for at dette er den eneste gangen du får sjansen til nettopp denne teaterformen er temmelig stor, så riv deg løs før det er for sent. 16. juni er det over og dørene til brannstasjonen lukkes igjen for almennheten.

Kjøp billetter på Haugesund-teater.no