KARMØY BILSERVICE: Vant prestisjetung pris

Lokalt familie-bilverksted kåret til beste MECA verksted


-Det var utrolig kjekt og veldig overraskende å vinne noe slik, smiler Ole Markus Sandhåland som har overtatt driften av Karmøy Bilservice etter faren.

Karmøy Bilservice er det første verkstedet på Karmøy som har vunnet den prestisjetunge prisen.

Verkstedet startet på Veasletten i 1995. Der ble det driftet i 12 år før virksomheten ble flyttet til Stongsvingen i Åkrehamn.

Digitalisering og kunnskap

I ettertid har Karmøy Bilservice vært i kontinuerlig vekst. Siden de flyttet til bygget i Stongsvingen har de utvidet størrelsen på verkstedet 3 ganger. Dette gir dem kapasitet til å ta inn og behandle flere biler enn tidligere.

I tillegg til å utvide verkstedet satser Karmøy Bilservice på økt kompetanse – noe Sandhåland mener er viktig for å behandle biler både riktig og effektivt.

Karmøy Bilservice er en del av MECA kjeden, som satser stort på kunnskap.

-Vi etterlever de fordeler som kjeden tilbyr oss, sier Sandhåland som sammen med sine ansatte drar godt nytte av fordelene ved å ofte delta på kurs arrangert av kjeden.

-Vi er flinke til å delta på alle kursene som MECA tilbyr. I tillegg tilrettelegger forretningssystemet for en effektiv drift av verkstedet. Dette tror jeg også er en del av grunnen til at vi vant, sier han.

Karmøy Bilservice ønsker også å ansette en ny bilmekaniker. Sandhåland frister med høyt fokus på kompetanseutvikling og effektivisering – som i tospann danner et attraktivt arbeidsmiljø.

Veihjelp og mobilitetgaranti

For å gjøre livet lettere for kunder innførte Karmøy Bilservice i 2015 Veihjelp og Mobilitetgaranti på alle biler som er inne på service hos dem.

-Dette betyr at alle våre kunder får et telefonnummer de kan ringe hvis de får problemer på veien. De vil også kunne frakte kjøretøyet sitt direkte til oss uten kost, sier han.

Veihjelpen og Mobilitetsgarantien gjelder hele 12 måneder etter utført service og omfatter alt fra mindre ting som flatt batteri, til ting som krever større grep.

-Hvis du punkterer på Amanda senteret eller sliter med å få start på bilen om morgenen er det bare å ringe oss dersom du har vært her på service det siste året, sier han.

Gode betalingsordninger

En annen god grunn til økt suksess er betalingsordningene til Karmøy Bilservice. Med MECA kundekort kan du dele opp betalingene dine rentefritt – du får også opptil 60 dagers forfallfrist på faktura.

- Kom innom og søk på kundekort, sier Sandhåland.

- Det koster ingenting, fortsetter han.

Følg Karmøy Bilservice på Facebook.