TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEO.

Jungelboken premiere: -Skuespillerne er i helspenn


-Kostymer, lys og scenografi sammen er blitt en fargesterk og visuell forestilling som setter seg hos barna og gir dem lyst til å komme tilbake på teateret, sier han.

De voksne vil kunne gjenkjenne musikken som i hovedsak er basert på 80 talls hits. Og Avtalt Spill med Vegard Fossum og Halvor Lillesund har latt musikken få indisk inspirasjon og lydeffekter en jungel verdig.

Linn Olsen har regi og hun står bak suksesser som Mary Poppins og Billy Elliot på Folketeateret. Linn skal videre til Den Nasjonale Scene i Bergen for å sette opp Kardemommeby. Lysdesigner Reidar Richardsen kommer nettopp fra suksess i Stavanger med Chaplin og Les Miserables på Folketeateret. Med brilliante Nell Knudsen på kostymer og Unni Gjerde på masker er det bare å glede seg til å besøke den jungelen Kipling skapte.

Manus er forfattet av et kjent ansikt – i alle fall blant barna. Bak manus står Vidar Magnussen – mannen barna kjenner som den skumle rollefiguren Winther fra TV serien «snøfall».

Billettsalget så langt er bra, og Morten Joachim er positivt innstilt til resten av året – som for øyeblikket er i planleggingsfasen.

-Vi har hatt en positiv oppsving og har derfor lagt ut flere forestillinger for salg, sier han.

Første forestilling vises Torsdag 22. Februar klokken 17:00. Billetter kan dere kjøpe her: http://festiviteten.no/alle/jungelboka/#sidebar-tickets