Jostein inviterer til eksklusiv visning. TRYKK PÅ BILDET for å se video.

Jostein inviterer til eksklusiv visning


Bli med på en eksklusiv presentasjon av Stadion Terrasse og Stadion Amfi, samt visning av Hollenderhaugen med Jostein Grindhaug. Meld deg på i skjemaet under.

Ultralokal beliggenhet – med fotballen på terrassen

Hollenderhaugen, Stadion Terrasse og Stadion Amfi er tre av A. Utviks boligprosjekter med ultralokal beliggenhet, og ikke minst ultranærhet til Haugesund stadion. FKH og A. Utvik er enige om at det i alles interesse å få nye naboer inn i det som kanskje kan kalles det nye «stadionnabolaget».

- A.Utvik as har vært med i alle år, både som sponsor, eier og supporter og ser frem til enda tettere samarbeid vedrørende utvikling av stadionområdet. Denne avtalen vil begge parter dra nytte av. Vi håper å bidra til å forbedre det økonomiske «trøkket» og utfordringene klubben har for tiden gjennom et litt annerledes samarbeid enn man tradisjonelt tenker, forteller daglig leder i A. Utvik as, Arne Utvik.

Boligene og beboerne tilfører nytt liv til området og Haugesund sentrum. Det er ikke bare Haugesund stadion som gjør plasseringen attraktiv. Hollenderhaugen er plassert midt i hjertet av Haugesund med kort avstand til byens fasiliteter og bymarkas gode turtilbud. Faktisk, så trenger du ikke være fotballsupporter for å finne deg et godt sted å bo i dette området. Livet på kampdag får du med på kjøpet og kanskje du finner ut at det er kjekt med folkelivet som skapes når det spilles kamp?

Idémyldringen er i gang på Stadion

FK Haugesund har en produksjonsavdeling, FKH Studio, som skal bistå i deler markedsføringen av leilighetene på Hollenderhaugen, Stadion Terrasse og Stadion Amfi.

- A. Utvik har vært en fantastisk samarbeidspartner gjennom mange år. Arne Utvik har alltid vært en som får ting til å skje, så dette samarbeidet er spennende, både for utvikler og klubb. I fellesskap skal vi utvikle nærområdet til Haugesund stadion, og vi håper det vil blåse nytt inn i nærområdet, forteller daglig leder i FKH, Eirik Opedal.

Kampanjen vil strekke seg ut året – og både FK Haugesund og A. Utvik vil by på godbiter underveis. Allerede nå kan Jostein Grindhaug tilby privat visning i en av leilighetene i Hollenderhaugen. Er dette noe du kunne tenke deg å være med på?