Fru Haalands vietnamesiske kyllingsalat

Skrevet av Andrea Karlsen
10.03.2017 06:00 - OPPDATERT 10.03.2017 07:00

DU TRENGER: 1/4 hodekål i tynne strimler
2stk gulrot i tynne strimler
1 pose bønnespirer
1/2 grillet kylling revet i biter uten skinn og ben.

Alt dette blandes godt sammen.

INGREDIENSER MARINADE: 1 fedd hvitløk, hakket
1 rød chili, hakket
1ss sukker
1,5ts eddik
1,5ts limejuice
1,5ss fiskesaus
1,5ss nøytral olje (solsikke)
Noen blader med mynte, hakket.
1/2 rødløk i tynne skiver
Et par drag med pepperkvernen

Bland dette godt sammen og la det stå å trekke i 30 minutter før det tømmes over salaten.

Håper det smaker!

Med vennlig hilsen
Fru Haaland www.fruhaaland.no