Fru Haalands rabarbrasaft

Skrevet av Andrea Karlsen
23.06.2017 05:00 - OPPDATERT 23.06.2017 07:00

DU TRENGER: 500 gr rabarbra I biter
1 stk lime i biter
1 kanelstang
1/3 vaniljestang
3,5 dl råsukker
8 dl vann

DETTE GJØR DU: 1. Kok opp vann og sukker
2. Ha alt over i gryten og la det stå til det er blitt romtemperert
3. Sett det hele i kjøleskapet 1 døgn
4. Kjør det hele lett med en stavmikser
5. Sil av saften gjennom et sileklede eller et rent kjøkkenhåndkle
6. Fyll saften på rene flasker
7. Lag saft av 1/3 råsaft og 2/3 vann
8. Råsaften kan stå i kjøleskapet ca. 1 måned eller fryses ned.

Håper det smaker!

Med vennlig hilsen,
Fru Haaland www.fruhaaland.no