Disse trendene digger vi denne sesongen

Bøttehatt, print og puffermer er bare noe av det som preger trendbildet nå.


GLADE MAIDAGER: Sommeren er i anmarsj og vi er klare for sol og late dager. Hva passer da bedre enn å ta et lite dykk ned i noen av sesongens hotteste trender? Dette er godbitene du bør sikre deg nå: 


STEMPEL: Kjole fra mbyM 799,- Veske fra Markberg 1699,- 

– Vi elsker småblomstrede print på kjoler til våren. Kjolene kommer i mange varianter, men midilengde er en tydelig trend. Kjolen skal rekke på leggen slik at den hverken er fotsid eller kort. Den kan styles med sneakers og en strikk over så kan den brukes i hverdagen.

 


HERRMANN: T-skjorte fra BLEND 299,- Bøttehatt fra BLEND 299,- Jeans fra Wrangler 999,- Sko fra Superdry 599,- 

– Bøttehatt er veldig populært og trendy denne sesongen, den er det kommet mye av. Så går det veldig mye i print og mønster, det ser vi både på t-skjorter og skjorter. Ellers er det jo disse hvite sneakersene som hvert år dukker opp når vi nærmer oss sommeren.

 


IFOCUS: Solbrille fra Rayban 1390,- 

– Nå ser vi mye store solbriller i flere forskjellige former, alt fra de helt runde til mer firkantede og «cateye». Vi ser mye farger, og da går det mest i gylne og varme toner. Dette er trender vi også så på brillene i fjor, men som det gjerne har kommet enda mer av i år. Pilotbriller står også veldig sterkt i trendbildet denne sesongen.

 


MAXELLE: Kjole fra NA-KD 699,- Longsleeve fra NA-KD 299,- Bukse fra ONLY 399,- 

– Dette er en kjole fra Emma Ellingsen sin kolleksjon for NA-KD. Trenden er jo 90-talls med mye puff, og litt sånn trench-aktig. Når det kommer til farger så ser vi jo generelt at motebildet preges av denne «dusty rose»-fargen og litt safari-inspirerte farger.

 

HAGGENS: Overshirt fra Scandinavian Edition 2500,- 

– Dette er en overshirt. Det kan se ut som en skjorte, men det kan også se ut som en lett ytterjakke. Det som er så fantastisk med denne er at den veier ingenting, og du har de to brystlommene som er veldig «in» nå.

 


SHOE ME: Boots fra Dixie 2000,- Veske fra Dixie 2000,- 

– Boots ser vi mye av nå. Marianne Jemtegård fra frokostTV sa tidlig i vår at det å bruke slike til sommerkjoler og skjørt var den største trenden mot sommeren. Fargen og høyden på skoen er også veldig i tiden. Samtidig ser vi at nesten alle boots som kommer nå har denne typen hæl - nesten som en kilehæl, noe som gjør skoene gode å gå i.

ANNONSE: