Innehaver av Karmøy hud og fot, Hanne Bårdsen Syre.

–⁠ Det har vært som en drøm

Da Karmøy hud og fot var på flyttefot, flyttet de bare noen få hundre meter. Likevel har flyttingen hatt stor betydning for salongen.


GLADE MAIDAGER: Det er romslig og tidsriktig i salongen til Hanne Bårdsen Syre. For litt over ett år siden var hun og de andre ansatte hos Karmøy hud og fot på plass i splitter nye lokaler. Det etter at Hanne over flere år hadde vært på leit etter «drømmelokalet». 

– Jeg hadde da drevet i ti år, og hadde tenkt i noen år at jeg skulle sette av litt penger og kikke etter noe nytt, forteller hun og fortsetter: – Men det var vanskelig å finne det rette lokalet. Jeg ville jo ikke flytte så langt og hadde lyst til å ha det nokså nytt.

Da bedriften rett som det var vokste seg ut av de gamle lokalene midt i «Krossen», ble det derimot fortgang i flytteprosessen. 

– Vi trengte flere behandlingsrom, vi manglet rett og slett ett behandlingsrom. Vi gikk på skift og rullerte på hvor vi skulle ha kundene, så det var absolutt på tide. 


I april i fjor flyttet Karmøy hud og fot inn i nye lokaler i Nylandgården. Etter det opplevde bedriften god vekst. 

Førte til vekst 
Satsingen med nye lokaler har vist seg å lønne seg for bedriften. I forkant hadde Hanne naturlig nok både gledet og gruet seg for å ta det store steget. 

– Det var litt «gru-gleding». Man visste jo hva man hadde - men ikke hva man gikk til, så jeg var spent på om jeg hadde gjort det rette, smiler hun. 

Siden valget falt på et nybygg var tilpasningsmulighetene store, og funksjonalitet samt et lunt og behagelig interiør var noe av det som ble vektlagt i prosessen. 

– Fordelen med å flytte inn i noe helt nytt var jo at du fikk bestemme akkurat hvor stort du ville ha det. Her kunne jeg ta den plassen jeg ville, forteller Hanne og fortsetter: – Vi var inne i lokalet i April. Da hadde jeg holdt på siden sommeren med å planlegge. Det var mye tenking og fundering på hvordan vi skulle ha det, men det var kjekt. 

I dag har hun og de andre ansatte hvert sitt behandlingsrom og den nye salongen er funksjonell for både ansatte og kunder. Det har resultert i en kundevekst for bedriften.

– Det har vært som en drøm, så den gruingen kunne jeg visst spart meg for. Den nye salongen har fungert helt topp for oss ansatte, men også for kundene. Vi har opplevd at vi har fått flere kunder, så nå har vi en ekstra fotterapeut som kommer hver torsdag fordi vi ikke klarer å ta unna alt selv.


For Hanne var det viktig å skape et godt og lunt miljø i salongen. 

Et avbrekk i hverdagen 
Det er på det tolvte året at Bårdsen Syre driver Karmøy hud og fot. Over alle disse årene har hun sett en kraftig utvikling når det kommer til egenpleie og velvære. 

– Det har vært en økning for hvert eneste år behandlingsmessig, folk er flinke til å ta vare på seg selv. Det har bare blitt mer og mer, og jeg tror også det vil fortsette slik. 

Hun merker at folk bruker timene på salongen som avkobling i en ellers så hektisk og stressende hverdag. Timene blir det lille pusterommet kundene nesten ikke visste de trengte. 

– I dag jobber folk mye, og de har en stressende hverdag. Da kan de komme her å få slappet av og pleiet seg selv. Det tror jeg de setter pris på og ser nytten av, sier hun. 

Den blide innehaveren sier seg med det godt fornøyd med det første året hun og resten av gjengen har lagt bak seg i nytt lokale - og ser frem til flere år i Nylandgården. 

– Jeg føler virkelig vi har gjort det rette, så vi er klare for mange år her, avslutter hun.

ANNONSE: