Bringebærlemonade

Skrevet av Andrea Karlsen
26.05.2017 06:00 - OPPDATERT 26.05.2017 08:00

SLIK GJØR DU: 1. Bruker du frosne bringebær må de tines først.
2. Kjør bringebær til puré med stavmikser eller i hurtigmikser.
3. Klem puréen gjennom en fin sikt.
4. Kast steinene.
5. Bland inn sitronsaft, sukker og honning etter smak.
6. Sett kaldt til servering.
7. Ha bringebærpuréen i en romslig mugge sammen med isbiter og mynte.
8. Hell i kullsyrevann og rør rundt.

INGREDIENSER 4 PORSJONER: 350 g bringebær
21⁄2 dl sitronsaft
11⁄2 dl sukker
11⁄2 dl flytende honning
1 l vann med kullsyre
5 stilker frisk mynte

Håper det smaker!

Oppskriften er hentet fra www.matprat.no