TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEO.

Aller siste spilleuke


-Kostymer, lys og scenografi sammen er blitt en fargesterk og visuell forestilling som setter seg hos barna og gir dem lyst til å komme tilbake på teateret, sier han.

De voksne vil kunne gjenkjenne musikken som i hovedsak er basert på 80 talls hits. Og Avtalt Spill med Vegard Fossum og Halvor Lillesund har latt musikken få indisk inspirasjon og lydeffekter en jungel verdig.

Linn Olsen har regi og hun står bak suksesser som Mary Poppins og Billy Elliot på Folketeateret. Linn skal videre til Den Nasjonale Scene i Bergen for å sette opp Kardemommeby. Lysdesigner Reidar Richardsen kommer nettopp fra suksess i Stavanger med Chaplin og Les Miserables på Folketeateret. Med brilliante Nell Knudsen på kostymer og Unni Gjerde på masker er det bare å glede seg til å besøke den jungelen Kipling skapte.

Manus er forfattet av et kjent ansikt – i alle fall blant barna. Bak manus står Vidar Magnussen – mannen barna kjenner som den skumle rollefiguren Winther fra TV serien «snøfall».

Gode tilbakemeldinger

Siden premieren 22. februar har Haugesund Teater mottatt positive tilbakemeldinger fra både små og store.

- Vi har fått kjempebra tilbakemeldinger fra publikum så langt. Dette er gøy for både voksne og barn. Ta turen innom, sier produksjonsleder Monica Bjerke.

Siste visning er lørdag klokken 16:00.
Billetter kan dere kjøpe her: http://festiviteten.no/alle/jungelboka/#sidebar-tickets