Daglig leder i Byen Vår Kopervik, Vigdis Thorsen.

«Reagerer på forslag om betaling for leie av kommunal grunn»

Skrevet av Vigdis Thorsen
23.01.2020 12:00

LESERINNLEGG: Vi i Byen vår Kopervik (BvK) reagerer sterkt på at Karmøy kommune nå foreslår å ta betaling for leie av kommunal grunn for visse type arrangementer. BvK mener at vi heller skal heie på disse hardtarbeidende menneskene som arrangerer disse merkedagene for byene våre, hvor de setter hele Karmøy på kartet i både innland og utland. Festivalene og arrangementene skaper enorme synergier til lokale butikker/næringsdrivende som igjen betaler både skatt og avgifter til kommunen.

Regionen vår har en stor satsning nå på turisme, da spesielt cruiseturisme, som er helt avhengig av arrangementer og festivaler for å ha noe å tilby de besøkende. Velger kommunen nå å spenne bein under flere av disse arrangementene, vil dette føre til en klar reduksjon i handel, turisme og annen skattbar inntekt til Karmøy kommune som vi ikke kan forstå annet enn at langt på vei vil føre til mye større inntekter til Karmøy kommune enn leien de evt her vil ta inn.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.