Jan Dahl er godt fornøyd med antall besøkende i den nye butikken 3D Interiør Design.

Produserer unik og kortreist interiør

Skrevet av Ann Kristin Andreassen
02.11.2017 20:28 - OPPDATERT 02.11.2017 21:28

VEA: – Vi visste at det ville bli et butikklokale innenfor et spesialområde, men vi var litt i tvil på hva vi skulle satse på. Eldstesønnen min, som er en av tre eiere her, tok etter hvert initiativ til å lage en del av interiøret som er her. Vi så etter hvert at det var potensiale i det, forteller Jan Dahl i 3D Bygg/3D Interiør Design. 

Etter dette har det bare økt på, og de har produsert mange produkter. Det har blitt lange kvelder og helger for Jan Dahl og sønnene Tommy og Alexander. I butikken er det nå mellom 200 og 250 produkter til salgs.

– Vi syntes det var på tide å starte en butikk med de produktene. Produktene er av betong, og alt vi selger er laget på huset. Det tok litt tid å finne ut hvilken betong vi skulle bruke, men da vi fant den riktige, så følte vi at vi nå klarer å lage kvalitetsprodukter ut av det.

Produsert på Vea

Produktene deres er laget for hånd i produksjonshallen deres på Vea. Mange av produktene selges kun i en versjon. Visjonen deres er å produsere interiørartikler etter kundens behov, ønsker, mål og form.

– Vi skiller oss ut ved at vi har produkter som vi ikke har sett på Karmøy eller Haugalandet. Det kan være du finner noe lignende i butikker, men da er det ofte imponert. Alt vi selger er laget i lokalene våre. Det er kortreist, og det er det folk vil ha i dag. Så er det opp til kundene å bruke og bestemme om den har livets rett.

Alle produktene blir laget for hånd i produksjonshallen på Vea.


Butikken åpnet for en måned siden og har oppe to dager i uken. Dahl synes det er greit å ta det litt forsiktig i starten.

– Vi vil egentlig bare ta det litt etter litt og komme forsiktig i gang. Det kan være vi utvider åpningstidene fremover dersom interessen øker.

– Hvordan har interessen vært så langt?

– Før vi åpnet dørene, så har vi hatt folk som har fått prøve ut produktene hjemme. Vi har fått utrolig positive tilbakemeldinger. Etter at vi åpnet har vi bare annonsert på Facebook, så det er ikke alle som vet om oss ennå, men vi har i alle fall hatt godt med besøk de helgene vi har hatt oppe.

I dag er det rundt 200-250 produkter for salgs i butikken.


– Ikke i smørøyet

– Hva tenker du om plasseringen?

–Vi er jo det siste bygget på industriområdet, så vi ligger ikke akkurat midt i smørøyet. Men dette er en nisjebutikk som gjør at de som er på leit etter noe spesielt, kommer innom. Vi merker at de som kommer innom, tilbringer en god stund i butikken og ser på produktene.

3D Bygg startet opp i 2008 og utfører i dag små og store byggeoppdrag med hovedfokus på betongarbeid og forskaling. Bedriften har tre eiere: Jan Dahl, Alexander Dahl og Tommy Andre Dahl. Det var sistnevnte som tok initiativ til å starte opp interiørbutikken.

– Det var han som sto i bresjen for å få dette til. Han er den kreative av oss.

Stjerner er populært.

 

Les mer om:

Naeringsliv Karmoynytt