Johan Rokstad. Foto: Øyvind Sætre

Pensjonerer seg etter 40 år i Østensjø-rederiene

Skrevet av Kent Olsen
27.05.2019 12:30

Fredag hadde Johan Rokstad sin siste dag i Østensjø-rederiene og som administrerende direktør i Edda Accommodation.

NÆRINGSLIV: Som kaptein på supplyskip startet Rokstad sin karriere i Østensjø-rederiene. Fra 1996-2016 var han administrerende direktør, men har de siste årene jobbet tett mot segmentet «accommodation» og hotellskipet Edda Fides. I 2016 ble Edda Accommodation skilt ut, der Rokstad har vært CEO.

Nå trer han altså av, etter 40 år.

– Dette er en planlagt avgang fra selskapet. Jeg er takknemlig for den reisen jeg har vært en del av, og arbeidet vi alle har gjort sammen for å gjøre Østensjø-rederiene til en ledende leverandør av maritime tjenester. Eier Johannes Østensjø har gjort det mulig for oss å satse på innovasjon og bygge konsepter. Særlig stolt er jeg av eventyret med Edda Fides og konseptet Edda Accommodation, sier Rokstad i en pressemelding.

– Johan Rokstad har hatt stor betydning for den solide utviklingen i rederiet og kan ta mye av æren for den posisjonen rederiet har i dag. Jeg ser frem til å fortsette å bygge på eventyret med Edda Fides og Edda Accommodation sammen med dyktige kollegaer og ønsker Rokstad lykke til i den nye tilværelsen, sier administrerende direktør for Østensjø Rederi, Kenneth Walland, som tar over etter Rokstad.